\1

Home

\2

Over ons

\3

Projecten

\4

Contact

West Avenue :
geëngageerde projectontwikkeling op mensenmaat

West Avenue, projectontwikkelaar in Brussel en Wallonië, is ontstaan uit de passie voor vastgoed van Nicolas Van Zandycke.

Het eerste project van de firma, Hydraulique (voltooid in 2021), werd een succes. West Avenue evolueerde daarna snel en trok nieuwe, ervaren medewerkers aan. Zij vormen een  team op mensenmaat, dat garant staat voor een gepersonaliseerde opvolging en een eenvoudige communicatie.

“West Avenue onderscheidt zich door ons streven naar kwaliteit, onze vakkennis en onze wil om op het vlak van duurzaamheid en rendabiliteit voortdurend grenzen te verleggen.

“ We shape our buildings, and then they shape us ”

— Winston Churchill —

woningen in aanbouw

m2 aan nieuwe projecten

Aanwezig in vijf gemeenten in Brussel en Waals-Brabant

vastgoedprojecten in ontwikkeling

Een team van ervaren en gepassioneerde professionals

Bij West Avenue maken we er een erezaak van om een vertrouwensrelatie op te bouwen met onze kopers.
Door middel van regelmatige communicatie en een persoonlijke follow-up begeleiden onze ervaren vastgoedprofessionals je bij elke stap en helpen ze je om van je nieuwe aankoop en investering een succes te maken.

Kwalitatieve leefruimten

De liefde voor natuursteen is onze primaire bron van inspiratie. We denken onze project zó uit dat ze in hun omgeving opgaan en een heuse architecturale meerwaarde voor het stadslandschap vormen.

Onze woningen worden ontworpen op basis van hoogwaardige en kwalitatieve materialen, en opgetrokken met oog voor detail : daglicht, energie-efficiëntie, gezelligheid, doorgedreven geluidsisolatie, groenruimtes, ontmoetingsplaatsen, … Alle ‘kleinigheden’ die in het dagelijks leven het verschil maken, worden grondig bestudeerd om een aangename en comfortabele leefomgeving te kunnen creëren.

Rendabiliteit

Onze projecten zijn strategisch ontworpen om een aantrekkelijk financieel rendement te garanderen. Of je nu voor het eerst investeert of een ervaren investeerder bent, onze experts werken eraan om de winstgevendheid van je vastgoedinvestering te maximaliseren.
Langetermijnwaardering : door hoge kwaliteitsnormen en duurzame praktijken te omarmen, kunnen onze eigendommen na verloop van tijd in waarde stijgen.

Duurzaamheid 

Wij geloven in een groenere toekomst en daarom is elke steen die we leggen, elk plan dat we ontwerpen, doordrenkt van onze toewijding aan duurzame ontwikkeling. Door hoogwaardige materialen te combineren met milieuvriendelijke bouwpraktijken, zijn onze projecten ontworpen om lang mee te gaan, er goed uit te zien en de planeet te respecteren.

 

Vertrouwen

Je thuis voelen, begint immers bij je aankoop. Bij West Avenue koop je je nieuwe woning in alle vertrouwen.

We beseffen dat het kopen van een huis op plan of in aanbouw een hele stap is die het vertrouwen van partners vereist. Daarom lopen alle woonprojecten van West Avenue in het kader van de wet Breyne.

West Avenue garandeert je dus correcte en volledige informatie, naleving van de uitvoeringstermijnen en de handhaving van de vastgelegde prijzen. Je wordt ook financieel gedekt tegen het risico op wanbetaling.